Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Як правильно обрати кредит?

Individuals
15.08.2022
Як правильно обрати кредит? - photo - mtb.ua

 

Перед тим, як оформлювати споживчий кредит, порівняйте пропозиції різних фінансових установ та оберіть для себе найкращий варіант.

Як порівняти умови кредиту?

Інформація про умови кредиту є в істотних умовах кредиту, які банки та фінансові компанії публікують на своїх сайтах. Наприклад: https://www.mtb.ua/personal/credits/item/kredit-pod-zalog-depozita

Істотні умови кредиту містять загальні умови надання фінансовою установою послуг кредитування, але не є пропозицією з надання послуг.

Це означає, що запропоновані індивідуальні умови залежатимуть від результатів оцінки кредитоспроможності, проведеної на підставі отриманої від клієнта інформації та з інших джерел за наявності законних на це підстав. Індивідуальні умови кредиту надаються клієнту до укладення договору про споживчий кредит у формі паспорта споживчого кредиту.

Паспорт кредиту – це документ, який містить основні умови кредиту, інформацію про реальну відсоткову ставку,  порядок повернення кредиту, додаткові комісії та платежі.

Також вся інформація про умови кредиту є в кредитному договорі.

Якщо фінансова установа порушила ваші права, звертайтеся до Національного банку України:

  • напишіть до чат-боту “НБУ Контактний центр” в месенджерах (вайбері або телеграмі);
  • зателефонуйте до контакт-центру – 0 800 505 240;
  • заповнить онлайн-форму для звернень на сайті НБУ за посиланням http://surl.li/msgv

Більше інформації про кредитні послуги читайте на #ЗнайСвоїПрава_Кредити https://promo.bank.gov.ua/know-your-rights-loans/

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept