Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Діджиталізація документообігу

Individuals
27.12.2022
Діджиталізація документообігу - photo - mtb.ua

За ініціативою СУП і НАБУ   відбулася онлайн-конференція щодо обговорювання питань зі створення IT-проєкту для впровадження е-контракту та е-гарантії. Зустріч пройшла 27 грудня 2022 року.

Це вже четверта зустріч представників бізнесу - членів Спілки українських підприємців (СУП) , в якої взяв участь заступник голови правління МТБ Банк Ілля Климович. Цього разу до дискусії було запрошено банки  та представників  Незалежної  асоціації банків України (НАБУ).

«Щоб  скоріше впроваджувати  діджиталізацію документообігу в рамках системи державних закупівель «Прозорро» , пришвидшити процеси надання та прийняття гарантій, бізнес і банки виступили із спільною позицією щодо високого пріоритету цього проекту, - зазначив Ілля Климович. – НАБУ і СУП готові підтримати та надати консультації по створенню нормативної бази і самого IT-проєкту».

Щодо фінансування діджитал-проєкту, то члени НАБУ та СУП готові надати підтримку.

«Ми готові шукати спонсорів, крім того, готові самі фінансувати цей проект. Це в наших інтересах - коли він запрацює, кількість помилок  знизиться, випадків неконкурентної боротьби  стане на порядок менше, а процеси на «Прозорро» стануть більш прозорими, - підкреслює Голова правління МТБ Банк Юрій Кралов. - Цей проект повністю відповідає принципам впровадження електронного документообігу (ЕДО) в країні, та підвищує комфорт для клієнтів банків. Ми багато інвестуємо у впровадження цифровізації  фінансових та документарних процесів і саме фінансисти дуже зацікавлені в появі такого проекту".


Додатково цей проект унеможливлює корупційну складову, чи дискваліфікацію участника тендеру за надуманими причинами.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept