Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

До уваги клієнтів!

Individuals
28.02.2023
До уваги клієнтів! - photo - mtb.ua

Інформуємо Вас про затвердження рішенням Правління Банку ПУБЛІЧНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ ПАТ «МТБ БАНК» на укладання договору про комплексне банківське обслуговування фізичних осіб та вважати датою набуття чинності:
з 28.02.2023р. в частині приєднання нових Клієнтів та/або укладення нових договорів;

з 29.03.2023р. для Клієнтів, які до 28.02.2023 приєдналися до будь-якої з наступних Публічних пропозицій Банку та продовжують користуватися послугами Банку:

  • Публічної пропозиції ПАТ «МТБ БАНК» на укладення договору про надання послуги з переказу коштів;
  • Публічної пропозиції ПАТ «МТБ БАНК» на укладення договору про надання послуги з переказу коштів (за номером картки, за реквізитами рахунку (IBAN);
  • Публічної пропозиції ПАТ «МТБ БАНК» на укладання договору банківського рахунку та надання послуг дистанційного банківського обслуговування;
  • Публічної пропозиції ПАТ «МТБ БАНК» на укладання договору про видачу та обслуговування особистої платіжної картки, надання санкціонованого овердрафту та послуг дистанційного банківського обслуговування.

Ознайомитися з редакцією ПУБЛІЧНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ ПАТ «МТБ БАНК» на укладання договору про комплексне банківське обслуговування фізичних осіб Ви можете на сайті Банку за посиланням:
https://www.mtb.ua/public-offer-mtb

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept