Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

ДОКУМЕНТАРНІ АКРЕДИТИВИ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ВИРОБНИКІВ - УЧАСНИКІВ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Individuals
Business
02.04.2020
ДОКУМЕНТАРНІ АКРЕДИТИВИ ДЛЯ  УКРАЇНСЬКИХ ВИРОБНИКІВ - УЧАСНИКІВ  ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ  - photo - mtb.ua

МТБ БАНК випустив документарні акредитиви (на користь постачальників комплектуючих з Китаю) для великого вітчизняного виробника побутової техніки та кухонного обладнання ТОВ "КУПАВА ГРУП" (ТМ Saturn). Варто відзначити, що ці акредитиви страхує Державне експортно-кредитне агентство Китаю SINOSURE (ChinaExport & CreditInsuranceCorporation), що додатково забезпечує їхню високу привабливість.

Документарні акредитиви є зручним розрахунковим інструментом, що використовується при фінансуванні міжнародної торгівлі.

З одного боку, їхнє використання дозволяє мінімізувати ризики – як постачальника, так і покупця товару – за зовнішньоекономічним контрактом, що особливо актуально у нинішній ситуації. Отримуючи акредитив, постачальник заручається зобов'язанням банку-емітента своєчасно оплатити поставку його товару. Акредитив зручний і для покупця, оскільки банк-емітент здійснить оплату замовленого ним товару після його доставки. Таким чином, замовник може бути впевнений, що не доставлене або доставлене не в повному обсязі замовлення не буде оплачено.

З іншого боку, у порівнянні з класичним кредитом, документарний акредитив обійдеться компанії-імпортеру набагато дешевше, а у постачальника при цьому буде можливість доступу до експортного фінансування в своєму обслуговуючому банку.

Для того, аби вітчизняний бізнес відчував себе впевненіше і продовжував розвиватися, МТБ БАНК планує й надалі нарощувати випуск документарних акредитивів іншим українським імпортерам, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність з Китаєм.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept