Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Допомагаємо захисникам України

Individuals
27.05.2022
Допомагаємо захисникам України - photo - mtb.ua

Допомагаємо захисникам України разом із Mastercard від МТБ БАНК та Новою поштою! Сплачуйте за посилки з післяплатою онлайн або автосписанням і 10 гривень від комісії з переказу кожної оплати будуть перераховані на потреби військових України.
Щоб скористатися послугою автосписання:

  • У додатку Нової пошти додайте свою картку Mastercard до мобільного гаманця Masterpass від Mastercard і виберіть її як основну для списань.
  • Повідомте оператору, що хочете скористатися послугою автосписання, оплата пройде автоматично. Якщо сума перевищує 500 грн, додатково повідомте код, що надійде на ваш телефон.

Кампанія поширюється на всі відправки з післяплатою, що сплачені в додатку Нової пошти, на сайті й у бізнес-кабінеті, а також автосписанням у відділеннях і в кур’єрів, здійснені до 10 червня 2022 року.


Деталі на online.novaposhta.ua

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept