Your city:
Online banking for business
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Ілля Климович: Впровадження ЕДО – можливість для банків працювати дистанційно в легальному полі

Individuals
14.12.2022
Ілля Климович: Впровадження ЕДО – можливість для банків працювати дистанційно в легальному полі - photo - mtb.ua

 

Заступник голови правління МТБ Банку Ілля Климович взяв участь в якості спікера у Круглому столі  «Майбутнє електронного документообігу». Захід було проведено Незалежною асоціацією банків України.

В обговоренні проблематики та практичних аспектів запровадження електронного документообігу в банках і компаніях взяли участь Олена Коробова , Голова Ради НАБУ, Олександр Вернигора, CEO компанії Intecracy Deals, голова Комітету з IT СУП та Таїсія Макарчук,  директорка IT-компанії LTD Magic Solutions. Загалом в обговоренні взяли участь 147 фахівців.  

Чи готовий ринок перейти на електронний документообіг? Як діє законодавче врегулювання питання використання електронних документів?  Які є податкові нюанси їх використання, судова практика?  Навколо цих та інших чутливих питань й точилася дискусія учасників Круглого столу. Були сформульовани виклики та сформовані практичні рекомендації налагодження безпечної роботи тощо.

"Дуже цікава подія, так як ми будемо обговорювати з банківською спільнотою проблематику впровадження ЕДО, - зазначив Ілля Климович. -  Один з ініціаторів круглого стола є Керівник Комітету ІТК СУП Олександр Вернигора, який є одним з амбасадорів впровадження ЕДО та paperless у бізнес середовищі, а також разом з МТБ Банком впроваджує унікальний кабінет МТБ-Office для клієнтів банку. Цей кабінет надає можливість працювати без відвідування відділень, та надавати послуги в легальному полі і  нівелювати операційні та юридичні ризики підписання документів між клієнтами та банком".

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept