Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Кредитний онлайн-договір = паперовому!

Individuals
02.04.2021
Кредитний онлайн-договір = паперовому! - photo - mtb.ua

Онлайн-договір по кредиту підписується одноразовим паролем, який згідно з Законом України «Про електронні довірчі послуги» має таку саму юридичну силу, як і власноручний підпис чи кваліфікований електронний підпис.

Не нехтуй своїми зобов’язаннями за кредитом, якщо він укладений в онлайн-форматі.

Під час укладання договору на вебсайті людина ставить "галочку" навпроти рядка "підтверджую згоду на обробку своїх персональних даних, зокрема їх передання до бюро кредитних історій".

Тому інформація про тебе і про твій кредит також доступна бюро кредитних історій.
Не виконання умов кредитного онлайн-договору може негативно вплинути на твою кредитну історію та ускладнити отримання нового кредиту.

Якщо ти не будеш виконувати свої зобов’язання, фінансова установа може передати інформацію про тебе до колекторської компанії. У такому разі тобі можуть телефонувати та писати представники колекторської служби з вимогою повернути борг.

Тому:

  • Уважно читай договір з фінустановою, навіть якщо укладаєш його онлайн. Звертай увагу на відсоткову ставку, комісії, додаткові платежі та штрафи у разі прострочки.
  • Пам’ятай: якщо береш кредит більший за мінімальну зарплату й строком на понад місяць, то фінустанова повинна надати не тільки договір, але й паспорт споживчого кредиту.
  • Виконуй зобов’язання за кредитним онлайн-договором.

Більше інформації читай на #ЗнайСвоїПрава

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept