Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Миттєва знижка 10% від Booking.com та Mastercard при оплаті преміальною карткою

Individuals
23.12.2021
Миттєва знижка 10% від Booking.com та Mastercard при оплаті преміальною карткою - photo - mtb.ua

Подорожі надихають! На відкриття, враження, виклики... Саме тому даруємо знижку 10% на Booking.com для власників карток Platinum Mastercard®, World Black Edition Mastercard® та World Elite Mastercard®.

Як отримати знижку? Все просто:

  1. Зареєструйтесь/увійдіть в обліковий запис com за посиланням https://sp.booking.com/index.html?aid=2166635&label=ua
  2. Розблокуйте пропозицію натиснувши «Отримати доступ до пропозицій», та введіть промокод premiumlO у вікні, яке з'явиться на екрані.
  3. Визначте дати поїздки та оберіть бажаний тип житла, щоб побачити тариф і вартість винагороди (відображається в рядку «Загальна ціна»),
  4. Оберіть опцію «Оплатити зараз» та отримайте миттєву знижку 10% від

Пропозиція діє до 31.08.2022 р. для карток Platinum Mastercard®, World Black Edition Mastercard® та World Elite Mastercard®, емітованих в Україні.

Бронювання, здійснені не через спеціальне посилання, а через сайт Booking.com або через мобільний застосунок Booking.com не беруть участі у пропозиції.

Знижка застосовується від фінальної ціни Genius (дисконт-програма Booking.com), але за умови оплати в момент бронювання (знижка не застосовується для клієнтів, які обирають опцію «Платити пізніше»).

До одного бронювання може бути застосований лише 1 промокод.

Деталі на mastercard.ua

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept