Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

«Мобільний капітал» від МТБ БАНКу

Individuals
18.03.2021
«Мобільний капітал» від МТБ БАНКу - photo - mtb.ua

«...до ощадливості нас спонукає бажання
поліпшити своє становище, притаманне нам від народження…
Більшість людей прагне поліпшити становище, збільшуючи
своє майно. Це – найбільш звичний і найпростіший засіб,
а найнадійнішим способом примножити своє багатство є заощадження».

Адам Сміт

Людська сутність, спрямована на накопичення заощаджень, корисна не лише для самої людини, що створює собі фінансові «подушки». Справа в тому, що  макроекономічна ситуація, насамперед, залежить від  рівноваги  заощаджень та інвестицій.  Різні економічні теорії висувають постулат про те, що рівність чистих інвестицій валовим заощадженням може забезпечити рівність сукупного попиту та сукупної пропозиції. І жодних заперечень тут не може бути. Тому заощадження громадян  - це той головний внутрішній інвестиційний ресурс, від якого залежить розвиток бізнес-середовища країни.  У МТБ БАНКу це добре розуміють, тому пропонують своїм  клієнтам привабливі умови для розміщення коштів на депозитах, а завдяки одному з продуктів – «Мобільний капітал» - можна не тільки зберігати, накопичувати, отримувати дохід, а й користуватися своїми коштами у будь-який момент.

  • Мотив завбачливості – це коли людина заощаджує частину доходів на випадок непередбачених обставин, коли різко зростає невідповідність між доходами та витратами з сімейного бюджету. Це – своєрідна страховка. Оскільки непередбачені обставини трапляються зненацька – людина має право використовувати свої заощадження саме тоді, коли вони вкрай потрібні, – зазначив Голова Правління ПАТ «МТБ БАНК» Юрій Кралов. – Саме тому ми пропонуємо нашим клієнтам продукт «Мобільний капітал». Людина заощаджує, отримує відсотки на вклад, але може вільно користуватися своїми коштами. А ще – з 16 березня ми підвищили ставку до 4,5% у гривні - це дуже приваблива пропозиція.

«Мобільний капітал» від МТБ БАНКу – це безстроковий депозит, який можна відкрити не лише у гривні, а й у доларах чи євро (ставка 0,2%), при цьому клієнти мають можливість  користуватися платіжною карткою, розраховуватися в магазинах, а також онлайн, без комісії знімати гроші у будь-якому  банкоматі  України та здійснювати поповнення у будь-який момент.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept