Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ Банк – БАНК РОКУ 2022!

Individuals
01.11.2022
МТБ Банк – БАНК РОКУ 2022! - photo - mtb.ua

МТБ Банк вже четвертий рік приймає участь у Всеукраїнському конкурсі «БАНК РОКУ», що проводить Міжнародний фінансовий клуб «Банкир». Минулоріч банк одержав перемогу у номінації  «За взаємну підтримку, відкритість і чесність у відносинах з клієнтами». Цьогоріч – перемога у Спеціальній номінації «Digital-step в умовах воєнного часу».

Це стало можливим завдяки блискучій  роботі міцної команди з цифрової трансформації банку.

Наш мобільний застосунок МТВ360 тепер у App Store та PlayMarket, ми запровадили  комплекс клієнтського  кабінету МТB Office для бізнесу, новий крок – застосування хмарних технологій для безперервної роботи банку в будь-яких умовах. 

«Діджиталізація – це процес, який переривати не можна. Зупинився – відкотився назад. Завжди потрібно бути готовим до того, що за будь-яких обставин цифрова трансформація є пріоритетним напрямком. Програмне забезпечення треба безперервно оновлювати, цифровий світ та цифровий досвід клієнта розвивається постійно та стрімко, отже нам потрібно відповідати сучасним технологічним викликам і новим потребам клієнтів, - говорить заступник голови правління Ілля Климович. -   Найближчим часом ми побачимо відділення банків у віртуальних всесвітах з штучним інтелектом, тобто не «цифрові відділення без людей», а віртуальні відділення в віртуальному всесвіті з віртуальним персоналом».

Топ-менеджмент банку артикулює дуже амбітні цілі, і час постійно доводить, що кропітка та наполеглива праця перетворює будь-які цілі на реальність.

У своєму акаунті в Facebook Ілля Климович додав: : «Для мене найголовніше, що команда вже не потребує «Керівника», з’явилися внутрішні лідери, які рухають різноманітні проекти в напрямках fintech, processing, paperless, cripto та інше.  Дякуємо за нагороду International Financial Club "Bankir"!».

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept