Your city:
Online banking for business
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК кредитує бізнес

Business
08.05.2020
МТБ БАНК кредитує бізнес - photo - mtb.ua

МТБ БАНК виступив фінансовим партнером в угоді з придбання партії зерновозів групою компаній G.R. Agro, що дозволило закупити до автопарку компанії тягачі Renault серії Т, а також напівпричепи Zaslaw місткістю 50 м3 і напівпричепи Bodex місткістю 55 м3.

Завдяки фінансуванню, отриманому від МТБ БАНКу, G.R. Agro зможе збільшити обсяг послуг, які надаються компанією фермерам України, що особливо важливо саме зараз, коли епідемія COVID-19 завдала відчутних втрат економіці в цілому та сільському господарству зокрема. Кредитування таких проектів свідчить про те, що фінансисти у повній мірі усвідомлюють відповідальність фінансових інститутів за економічну ситуацію в країні та необхідність підтримки вітчизняного бізнесу. МТБ БАНК і надалі планує брати участь у фінансуванні подібних проектів, з метою підтримки компаній, діяльність яких спрямована на розвиток аграрного сектора України.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept