Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

MTB БАНК - новий ексклюзивний партнер НК Верес

Individuals
25.02.2021
MTB БАНК - новий ексклюзивний партнер НК Верес - photo - mtb.ua

«Ми захоплені історією успіху Народного клубу Верес, яка не схожа на жоден інший український футбольний проєкт. Верес - це справжня родина із прекрасною атмосферою та палкими вболівальниками, частиною якої ми раді стати. Ми впевнені, що наше партнерство допоможе клубу у його подальшому розвитку та стане мотивацією для місцевої влади і локального бізнесу сприяти розвитку спорту та здорового суспільства на Рівненщині", - відмітив заступник керуючого з корпоративного бiзнесу MTB БАНКу Андрій Гонтажевський.

Народний клуб Верес вітає у своїй червоно-чорній родині нового партнера - MTB БАНК.  Партнерство розраховано на три роки.

MTB БАНК та Верес об'єднуть спільні цінності - неухильна віра у свою справу та відданість їй, постійний розвиток для втілення найамбітніших планів, наснага рухатись щодня вперед до перемог.

"Партнерство з МТВ БАНК – крок вперед для нашого клубу. Ми прагнемо об'єднати навколо Вереса усіх амбітних, ініціативних і відповідальних людей, які люблять спорт і Рівненську область. Welcome у родину червоно-чорних", - зазначив президент Народного клубу Верес Іван Надєїн.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept