Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК піднявся на 10 пунктів у рейтингу стійкості банків

Individuals
26.05.2022
МТБ БАНК піднявся на 10 пунктів у рейтингу стійкості банків - photo - mtb.ua

У рейтингу стійкості банків за перший квартал 2022 року від «Мінфіну» МТБ БАНК піднявся відразу на 10 пунктів і увійшов до 25 найстійкіших українських банків.

Платіжна репутація банку підтверджена на максимальному рівні – 5 балів із 5 можливих.

Рейтинг стійкості банків від порталу «Мінфін» - це щоквартальна оцінка діяльності банків на підставі інформації з офіційних та відкритих джерел. До рейтингу включено банки з портфелями роздрібних депозитів від 1 млрд гривень. Станом на 1 квітня цьому критерію відповідало 34 фінустанови, тоді як у 4 кварталі 2021 року учасників було 36.

Фінустанови отримують бал від 1 до 5 залежно від показників, що характеризують їх стресостійкість та лояльність вкладників: враховується якість активів, ліквідність, можливість зовнішньої підтримки, приріст вкладів, платіжна репутація тощо.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept