Your city:
Online banking for business
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК презентував на IV Львівському Експортному  форумі  свої послуги та продукти для компаній - суб'єктів  ЗЕД

Individuals
Business
05.07.2021
МТБ БАНК презентував на IV Львівському Експортному  форумі  свої послуги та продукти для компаній - суб'єктів  ЗЕД - photo - mtb.ua
МТБ БАНК презентував на IV Львівському Експортному  форумі  свої послуги та продукти для компаній - суб'єктів  ЗЕД - photo 2 - mtb.ua МТБ БАНК презентував на IV Львівському Експортному  форумі  свої послуги та продукти для компаній - суб'єктів  ЗЕД - photo 3 - mtb.ua МТБ БАНК презентував на IV Львівському Експортному  форумі  свої послуги та продукти для компаній - суб'єктів  ЗЕД - photo 4 - mtb.ua

МТБ БАНК останнім  часом приділяє багато уваги розробці продуктів і послуг для представників бізнес-спільноти, що займаються експортно-імпортними операціями. Фахівці банку пропонують сучасні фінансові рішення, що сприяють розвитку зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД).

  • Ринок експорту є надзвичайно важливим для України, - зазначив Голова Правління ПАТ «МТБ БАНК» Юрій Кралов. - Сьогодні українські товари експортуються у 250 країн світу, тож  ми щоденно працюємо над тим, аби надати експортерам сучасні та швидкі банківські послуги з фінансування. Вважаю, що гармонійна  співпраця бізнесу з банками  є вкрай важливою  для успіху експорту, адже саме вона забезпечує синергію фінансово-промислових  і фінансово-торгових процесів у країні. Це, зі свого боку,  підвищить  конкурентоздатність української продукції на зовнішніх ринках.

У рамках форуму пройшли панельні дискусії, під час яких учасники говорили про стратегії, досвід, можливості експорту України, а також про те, як нарощувати обсяги ЗЕД  з  точки зору політики, практики, фінансових й економічних інструментів.

  • МТБ БАНК розуміє, що кредитна підтримка та якісний сервіс потрібні компаніям - суб'єктам ЗЕД саме зараз, коли кон'юнктура на світових ринках непрогнозована, – підкреслив Керуючий Центральним Відділенням ПАТ «МТБ БАНК» у Львові Дмитро Ткаченко. - І разом з клієнтами готові шукати вигідні рішення вже сьогодні.  Ми розуміємо, що кожен серйозний експортер, одночасно й імпортер (імпортує сучасне обладнання та якісну сировину) і готові йому надати підтримку в цих питаннях через механізм використання акредитивної форми розрахунків і гарантій від експортних агентств світу на таких стратегічних ринках для України як Китай, Польща, Індія та США.

Дмитро Ткаченко наголосив, що кожен імпортер і експортер може хеджувати свої валютні ризики і МТБ БАНК готовий надати допомогу та підтримку в цьому питанні через механізм форвардних операцій.

  • Враховуючи те, що зараз у міжнародній торгівлі дуже поширені такі платіжні засоби як акредитиви, МТБ БАНК пропонує найбільш зручні інструменти фінансування та мінімізації ризиків,– сказав заступник Голови Правління ПАТ «МТБ БАНК» Ростислав Іванов. - Завдяки наявному колу партнерів, банк готовий забезпечити підтвердження акредитива надійними Європейськими банками й організувати фінансування під акредитив з відстрочкою платежу шляхом його дисконтування на привабливих умовах. Це особливо актуально для українських експортерів, що опановують нові ринки збуту, оскільки надає їм можливість запропонувати більш привабливі умови розрахунків для покупця і, у той же час, дозволяє не залишитися з дефіцитом обігових коштів. Варто підкреслити, що наші сервіси доступні практично щодо всієї географії українського експорту, а саме – для десятків країн Африки, Близького Сходу, Центральної та Південно-Східної Азії, Балкан і Східної Європи, Латинської Америки та Карибського басейну, а також країн СНД.

Крім презентації продуктів для експортерів, фахівці МТБ БАНКу ознайомили учасників форуму з преміальними продуктами банку, призначеними  для клієнтів роздрібного бізнесу.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept