Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК продовжує поширювати мережу відділень

Individuals
15.12.2020
МТБ БАНК продовжує поширювати мережу відділень - photo - mtb.ua

Відтепер у таїровському мікрорайоні Одеси з’явилося ще одне представництво банку, в якому клієнтам буде доступний весь спектр банківських послуг. Тут можна буде отримати кредит, відкрити депозит, здійснити міжнародний переказ, обміняти валюту, замовити та отримати картку і багато іншого. Спеціалісти банку проконсультують клієнтів за всіма питаннями щодо використання фінансових продуктів.

Одночасно з активним розвитком фінансових технологій та впровадженням дистанційних послуг, в МТБ БАНКу наполегливо реалізують плани щодо розширення мережі відділень. Ми прагнемо бути максимально ближче до наших клієнтів, розширюючи географію нашої присутності, незмінним залишається якість обслуговування і наша готовність йти на зустріч клієнту в рішенні його фінансових питань. Фізичні особи в новому відділенні мають можливість отримати якісний банківський сервіс і професійні консультації по банківським продуктам, а юридичні - оперативно оформити банківську гарантію чи один з кредитних продуктів на поповнення оборотного капіталу: овердрафт, кредитну лінію або факторинг, - розповів голова Центрального відділення ПАТ «МТБ БАНК» в Одесі Станіслав Ляшенко. – Ми розуміємо, що в умовах пандемії Covid-19 вкрай важливо розосередити місця надання банківських послуг: більше відділень - менше черг. І навіть за умов того, що переважна більшість наших клієнтів користуються мобільними додатками та нашим новим інтернет-банкінгом для юросіб МТВ-В, деякі операції все ще потребують присутності клієнта у відділенні. І ми робимо все, щоб дорога до нас була короткою та комфортною.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept