Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК став одним з переможців ХХІ  Конкурсу - промоції Львівського підприємництва  «Обличчя міста -2021»

Individuals
16.12.2021
МТБ БАНК став одним з переможців ХХІ  Конкурсу - промоції Львівського підприємництва  «Обличчя міста -2021» - photo - mtb.ua

МТБ БАНК став переможцем у номінації  «У світі грошей: Львів-фінансовий» ХХІ  Конкурсу - промоції Львівського підприємництва  «Обличчя міста -2021».

Конкурс «Обличчя міста» став доброю традицією Львова і цьогоріч в конкурсі взяли участь  34 компанії та організації, перемогу у номінаціях здобули 14 з них.

"Перемога Львівського офісу МТБ БАНК у цій номінації засвідчує динамічне зростання бізнесу банку в регіоні як з юридичними особами так і в сфері роздрібного бізнесу, - зазначив керуючий Львівським відділенням МТБ БАНК Дмитро Ткаченко. -  Завдяки активному впровадженню сучасних цифрових рішень і гнучкому підходу до потреб наших клієнтів, банк з оптимізмом дивиться у майбутнє і впевнений що  наша активність на теренах Західної України буде лише зростати, заради інтересів наших діючих та потенційних клієнтів".    

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept