Your city:
Online banking for business
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ Банк тепер і у Черкасах

Individuals
28.10.2022
МТБ Банк тепер і у Черкасах - photo - mtb.ua

Складна ситуація в країні, часткова окупація територій вимагає від фінансових структур знаходити рішення для того, щоб клієнти, як і раніше, відчували безперервність та безпеку банківських операцій, мали повноцінний доступ до сервісів та послуг.  Саме з такою метою МТБ Банк зробив крок на зустріч мешканцям центрального регіону країни і відкрив своє відділення в Черкасах.

На мапі присутності МТБ Банку 27 жовтня 2022 року з'явилася нова яскрава точка - відділення у Черкасах. Незважаючи на найскладніші обставини та труднощі, наш банк продовжує розвиватися і  втілювати свої амбітні плани у життя.

В самому центрі нашої країни побудовано сучасний офіс у форматі open space и тепер кожен мешканець Черкас може отримати весь спектр банківських продуктів, послуг і сервіс найвищого рівня.  Що відразу впадає у вічі, коли заходиш до відділення – робоче місце bank teller. Це працівник банку, який є першою лінією обслуговування клієнтів та забезпечує більшість клієнтської транзакційної підтримки. Саме bank teller допоможе клієнтам здійснити будь-яку фінансову операцію чи відповість на запитання.

Тут черкасці можуть отримати оптимальні умови обслуговування, професійну консультацію з фінансових питань, оформити кредит чи депозит, замовити платіжну картку, здійснити необхідні платежі, купити страховку або скористатися послугами депозитарію - помістити свої цінності до банківського сейфу. У відділенні є цілодобовий банкомат, клієнтам доступний вихід в інтернет через wi-fi.

 «Офлайн-банкінг залишається важливою ділянкою у сфері надання банківських послуг, тому ми продовжуємо розвиток своєї мережі і ось, нарешті, відкрилися в Черкасах. Наша команда зробить все можливе для забезпечення комфортного рівня обслуговування та зручного сервісу. А ще – саме тут кожен мешканець Черкас зможе незабаром отримати Картку черкасця, яка буде водночас і платіжною карткою, і проїзним льотним документом, і в перспективі – завдяки їй можна буде скористатися пільгами і соціальними програмами», - розповів заступник Голови правління МТБ Банк Геннадій Тищенко.

Ласкаво просимо до нашого відділення! Горнятко смачної кави – кожному відвідувачу!

Відділення МТБ Банк в Черкасах працює з 8.30 до 17.30 (крім суботи та неділі), а каса – з 9.00 до 17.00.  Розташоване за адресою: Дашковича Остафія, буд. 30 (бульвар Шевченка, буд. 224).

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept