Your city:
Online banking for business
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ Банк  - учасник системи Power Banking

Individuals
12.01.2023
МТБ Банк  - учасник системи Power Banking - photo - mtb.ua

За ініціативи Національного банку всі системно важливі банки об'єдналися для створення спільної банківської мережі Power Banking.   Мережа налічує вже понад 1 000 відділень, забезпечених альтернативними джерелами енергії та резервними каналами зв’язку, посиленою інкасацією готівки та додатковим персоналом.

МТБ Банк приєднався до банківської мережі Power Banking, 64% відділень у 14 регіонах країни присутності банку здатні працювати за повного блекауту.

Відділення забезпечені необхідним обладнанням та резервними каналами зв’язку для роботи за відсутності електроенергії. Тут можна:

- отримати готівку в банкоматі або касі

- здійснити платежі

- переказати чи отримати кошти

- проконсультуватися у менеджерів стосовно фінансових питань

У відділеннях МТБ Банк, що входять до  Power Banking діє "банкоматний національний роумінг":  скасована  комісія за зняття готівки з платіжних карток банку у власній мережі банкоматів та збільшено безкоштовний поріг на зняття готівки до 20 000 грн. на добу у мережі інших українських банків.

Також нагадуємо, що в нашій мережі банкоматів вже 4 місяці діє ліміт на зняття з платіжних карток інших українських банків у розмірі 30 000 грн на добу.

Перелік відділень МТБ Банк, що входять до системи Power Banking можна подивитися на нашому сайті:

Вся мережа Power Banking  доступна за посиланням: power.bank.gov.ua.

Також слідкуйте за новинами банку тут:

Web: mtb.ua

Facebook: facebook.com/mtb.ua

Telegram: t.me/MTB_BANK

Instagram: instagram.com/mtb_bank/

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept