Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

На честь 23 річниці заснування Фонду гарантування вкладів фізичних осіб було проведено Акцію «Вклад, що гарантує майбутнє»

Individuals
20.12.2021
На честь 23 річниці заснування Фонду гарантування вкладів фізичних осіб було проведено Акцію  «Вклад, що гарантує майбутнє» - photo - mtb.ua

МТБ БАНК завжди відкликається на ініціативи, що покликані покращити життя маленьких українців. Тому заступник голови правління Ілля Климович з радістю взяв участь в   Акції під символічною назвою «Вклад, що гарантує майбутнє», що приурочена Фондом гарантування вкладів фізичних осіб до Дня Святого Миколая.

«Пакуночки, які ми всі сьогодні приготували для новонароджених немовлят – це вклад у їх фінансове майбутнє і  добробут їх родин,   -  зазначив заступник Голови правління МТБ БАНК Ілля Климович.  - Дітки, які народилися в ці дні, вже через шість років за бажанням зможуть отримати платіжну картку і самостійно розпоряджатися «кишеньковими» коштами. Вони будуть оперувати цифровими фінансовими інструментами набагато легше, ніж їх батьки. І тому так важливо, щоб маленькі кияни, як то кажуть, з пуп’янка, познайомилися з такими речами, як власний бюджет, фінанси, розумілися на заощадженнях, щоб зростали фінансово обізнаними, свідомими власниками своєї долі». 

Ми, представники банківського сектору, маємо надію, що нове покоління українців буде жити в розвиненій країні. І зробимо все можливе, щоб взаємодія з фінансовими інституціями була для них комфортною і вигідною.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept