Your city:
Online banking for business
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Наш партнер «БІПА» - бронзовий призер баскетбольної Суперліги України

Individuals
01.05.2023
Наш партнер «БІПА» - бронзовий призер баскетбольної Суперліги України - photo - mtb.ua

МТБ Банк плідно співпрацює та підтримує два футбольних клуби – НК «Верес» та «Чорноморець», а у березні цього року в нашій спортивній родині з’явилися  й баскетболісти -  ми стали партнерами баскетбольного клубу «БІПА-Збірна Одеської області». Клубу виповнилося вже 30 років і за цей період він заробив собі ім’я завдяки великим перемогам в чемпіонатах та Кубку України.

Нам дуже приємно, що майже одразу після підписання партнерської угоди  «БІПА» завершила сезон перемогою над «Дніпром» і виборола бронзові медалі Суперліги!

«Саме напередодні вирішальних матчів Суперліги ми з МТБ Банком  уклали договір про підтримку, – розповів Президент Одеської обласної федерації баскетболу Сергій Назаренко. – Вважаємо, що ця перемога повною мірою стосується і керівництва банку. Тому ми вручаємо  Голові правління ексклюзивну іменну футболку нашого клубу і відтепер він практично член нашої команди! Юрій Кралов за своїми даними міг бути яскравим баскетболістом, але й в банківській справі він влучно б’є в кільце. Дякуємо Юрію Олександровичу за допомогу і впевнені, що попереду у клубу великі успіхи!».

Підтримка спорту – це наша майже тридцятирічна традиція, і ми її продовжуємо, незважаючи на складнощі воєнного часу. Українському народу потрібна не тільки зброя, а й сильний дух, щоб подолати будь-який виклик. А спорт – це саме те, що формує волю та здатність перемагати.  

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept