Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

ПАРТНЕРСЬКА ПРОГРАМА З ОСАЦВ

Individuals
Business
20.09.2018
ПАРТНЕРСЬКА ПРОГРАМА З ООГА - photo - mtb.ua

ПАТ "МТБ БАНК" є фінансовим Партнером Одеської обласної державної адміністрації в частині участі Банку в Програмі розвитку конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва Одеської області на 2017-2020 рр., яка затверджена Рішенням обласної ради від 16.06.2017г.  №405-VІІ.

 Ця програма передбачає компенсацію суб'єктам господарської діяльності 10% річних від процентної ставки Банку з обласного бюджету, але не більше суми відсотків 50 000 грн в місяць по одній кредитній угоді.

 Право на отримання компенсації мають суб'єкти малого та середнього підприємництва, які зареєстровані та здійснюють діяльність на території Одеської області не менше 1 року, не мають простроченої заборгованості з виплати заробітної плати, а також заборгованості перед бюджетом і державними цільовими фондами;  не перебувають у стані банкрутства, або на стадії ліквідації;  працюють в межах видів діяльності відповідно до КВЕД 2010, що потрапляють в секції «С», «D», «H», «N».

 Основні параметри кредитування:

 - сума кредиту - до 5 млн.грн;

 - валюта кредиту - гривня;

 - термін кредитування - до 3-х років;

 - мета кредитування:

  1. Придбання обладнання та інших основних засобів виробничого призначення.
  2. Модернізація технологічного процесу виробництва з метою зниження його собівартості.
  3. Впровадження технологій енергоефективності в виробничий процес.
  4. Розробка нових видів продукції (товарів).

 Детальніше з програмою можна ознайомитися на сайті www.ooda.biz.ua.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept