Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Підсумки-2020: МТБ БАНК показав 63% приросту прибутку

Individuals
18.01.2021
Підсумки-2020: МТБ БАНК показав 63% приросту прибутку - photo - mtb.ua

2020-й рік став зміною епох. Весь світ розпочав перехід до нової нормальності. А це – нова економіка, нові соціальні процеси, нові цінності. Світ, підхльоснутий пандемією Covid-19, із постіндустріальної епохи в один стрибок опинився в епосі цифровій. І наш банк, як підсистема глобальної фінансової системи, миттєво відреагував на виклики нової нормальності, зробивши потужний ривок у сфері діджиталізації процесів.

Розробка та впровадження дистанційних продуктів і послуг стали головним трендом нашого розвитку в 2020 році, який МТБ БАНК завершив із прибутком у 101 млн грн, що на 63% вище, ніж у 2019 році.

Найвищу здатність керувати своїми доходами та витратами показало Київське Центральне відділення банку – його робота допомогла здобути звання Кращого регіону в номінації «Лідер бізнесу-2020».

За збалансованим зростанням показників у регіонах на першому місці – Центральне відділення банку в Миколаєві.

А звання Лідера продажів у 2020-му отримало відділення №12 в Одесі.

У 2021-й рік ми йдемо з упевненістю в тому, що здатні захистити результати своєї роботи та досягнути нових. Ми будемо розробляти нові цифрові продукти, щоб наші клієнти витрачали якомога менше часу на спілкування з банком, а також, як і раніше, відкриватимемо нові відділення, аби бути територіально ближчими до всіх, кому потрібно живе спілкування з нашими менеджерами. Ми знаємо, як працювати, аби бути корисним, комфортним і надійним банком для наших клієнтів.

Ми - ваш банк!

Підсумки-2020: МТБ БАНК показав 63% приросту прибутку - photo 2 - mtb.ua

Співробітники ЦВ ПАТ МТБ БАНК в м. Київ

Підсумки-2020: МТБ БАНК показав 63% приросту прибутку - photo 3 - mtb.ua

Співробітники ЦВ ПАТ МТБ БАНК в м. Миколаїв

Підсумки-2020: МТБ БАНК показав 63% приросту прибутку - photo 4 - mtb.ua

Співробітники одеського відділення №12 ПАТ "МТБ БАНК"

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept