Your city:
Online banking for business
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Продаж валюти за хвилину

Business
05.10.2020
Продаж валюти за хвилину - photo - mtb.ua

Продаж валюти за хвилину в дистанційному режимі — одна з переваг користування інтернет-банкінгом МТВ-В, яку вже оцінили клієнти нашого банку. Лише уявіть: ви подали заявку на продаж валюти і вже за хвилину отримали гривневе покриття на свій рахунок — усе просто та швидко!
— У МТВ-В розширені можливості систем дистанційного банківського обслуговування (Клієнт-банк й Інтернет-банкінг iBank2ua), якими раніше користувалися клієнти банку. Позичальники нині можуть листуватися зі своїми менеджерами, надавати до банку документи дистанційно, — підкреслив заступник Голови правління МТБ БАНКу Ілля Климович. — У новій системі дуже зручний інтерфейс, адаптований до сучасних моніторів, кожна операція передбачає на порядок менше кроків, ніж було раніше. Крім того, користувач може сформувати виписку за будь-якими критеріями: за своїми контрагентами чи за період часу, за надходженнями та витратами окремо… Як завгодно. Це суттєво полегшує роботу бухгалтерів. Родзинкою МТВ-В є те, що в цій системі бухгалтер може в одному вікні керувати платежами всіх своїх підрядників, з ким у нього є договір на обслуговування. До того ж, система формує шаблони, тому немає потреби щоразу формувати постійні платежі. Зарплатні відомості обробляються за п’ять хвилин із перевіркою податків. Жодних затримок, усе швидко та зручно! Мається на увазі, що після відправки податків і зарплатної відомості до банку за допомогою МТВ-В уже за 5-15 хвилин кошти стануть доступні на картках працівників.

Детальніше

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept