Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

РЕСПЕКТ - той самий випадок, коли партнер МТБ БАНКу повністю виправдовує свою назву!

Individuals
Business
15.05.2020
РЕСПЕКТ - той самий випадок, коли партнер МТБ БАНКу повністю виправдовує свою назву! - photo - mtb.ua

12 травня  до нашого партнера  Страхової Компании "РЕСПЕКТ"  надійшла перша заява про страхову подію від клієнта "МТБ БАНК", який придбав страховку «Нещасний випадок» в нашій мережі і вже наступного дня людина  отримала страхове відшкодування!

Страховка від нещасного випадку дозволяє фінансово компенсувати тимчасову втрату працездатності внаслідок  раптової, випадкової, короткочасної, непередбачуваної,  недобровільної та незалежної  від волі застрахованої особи події.

Страхова сума покриття по  полісу від нещасних випадків - до 100 000 грн (і навіть більше!), а минимальний страховий внесок – від 24 грн.

Купуйте страховий поліс у відділеннях нашого банку, та будьте впевнені, що турбуватися про гроші у будь-якому страховому випадку не треба. Все вирішать СК «Респект» з МТБ БАНКом!

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept