Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Щодо зміни реквізитів поточних рахунків у зв’язку з змінами плану рахунків бухгалтерського обліку банків України

Individuals
21.10.2020
Щодо зміни реквізитів поточних рахунків у зв’язку з змінами плану рахунків бухгалтерського обліку банків України - photo - mtb.ua

Змінами до Плану рахунків бухгалтерського обліку банків України, затвердженими постановою Правління Національного банку України від 20 серпня 2020 року № 123, передбачено здійснення обліку залишків коштів суб'єктів незалежної професійної діяльності  за новими балансовими рахунками 2621 "Кошти на вимогу суб'єктів незалежної професійної діяльності" та 2624 "Кошти, що отримані суб'єктами незалежної професійної діяльності".

     У зв’язку з цим та згідно п. 2.7.13 розділу 2 Договору про комплексне банківське обслуговування суб’єктів господарювання,  повідомляємо що 26 жовтня 2020р. ваші поточні рахунки  будуть змінені на б/р 2621. Поточний рахунок на б/р 2620 буде закрито  29 жовтня 2020р.. Зазначені зміни не потребують внесення змін до цього Договору та Заяви про приєднання.

    Звертаємо Вашу  увагу на необхідність  повідомити  всіх  Ваших партнерів / контрагентів щодо зміни номерів поточних рахунків.

            Повідомлення про зміну номерів рахунків  розміщене на Сайті Банку www.mtb.ua та на інформаційних дошках у відділеннях Банку. Додатково, Вам  буде відправлено інформацію з новими реквізитами рахунку засобами Системи ДБО, або на Вашу адресу (місцезнаходження для листування), що вказана в Заяві про приєднання. Отримати нові реквізити Вашого рахунку можна у відділеннях Банку.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept