Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

СПІЛЬНА ПРОГРАМА МТБ БАНКу з ОДЕСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЄЮ

Individuals
Business
23.08.2018
СПІЛЬНА ПРОГРАМА МТБ БАНКу з ОДЕСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЄЮ - photo - mtb.ua

Виступ заступника начальника відділу по роботі з партнерами МТБ БАНКу Ірини Кабанець під час наради в ОДА з питань державної фінансової підтримки малих і середніх сільгосппідприємств, а також фермерських господарств пройшло на "ура". Учасників зацікавили:

- Кредит AGRO NEW - швидка процедура оформлення, ліміт - до 5 мільйонів гривень! Термін до 12 місяців, в межах одного маркетингового року, а графік погашення - в прив'язці до господарського циклу позичальника.

- Участь банку в програмі Мінагрополітики щодо підтримки тваринництва: клієнт, який взяв кредит у нашому банку, отримує відшкодування частини коштів від держави.

- Кредит «Інвестиційний аграрний» - для покупки сільгосптехніки, вантажного транспорту, зрошувального обладнання, комплектуючих і так далі.

- Кредит "Сезонний аграрний" - для поповнення своїх оборотних коштів.

- Участь МТБ БАНКу в програмі Одеської обласної державної адміністрації з пільгового кредитування для малого та середнього бізнесу: у нас вже є клієнти, які виграли конкурс, і їм уже надійшла компенсація!

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept