Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Увага!

Individuals
26.11.2020
Увага! - photo - mtb.ua

Шахраї, використовуючи підроблені альфа-імена банків, надсилають клієнтам SMS-повідомлення (наприклад, з пропозицією отримати допомогу, переказ або про блокування картки тощо), які відображаються на мобільних пристроях клієнтів у загальній стрічці SMS-повідомлень від банку, у зв’язку з чим сприймаються як достовірні й легітимні.
Нагадуємо правила SMS-повідомлень, які можуть захистити ваші кошти від шахраїв:

Наше альфа-ім’я банку — MTB BANK, яке також вказано на вашій картці у логотипі банку. Усі інші варіанти написання ім’я з додаванням якихось додаткових букв/символів/значень не мають ніякого відношення до ПАТ «МТБ БАНК».

Залежно від ситуації/необхідності у тексті повідомлення завжди вказуються офіційні канали зв’язку:
- посилання на сайт банку;
- номер колл-центру банку 0 800 500 255 (він також вказаний на звороті вашої картки).
Відправник повідомлень — банк — не потребує та не приймає SMS-відповіді на повідомлення.
Ніколи не передзвонюйте на інші невідомі номери та переходьте за посиланнями, надіслані вам в повідомленні шахраями від імені банку.
Нікому не повідомляйте свої особисті дані та інформацію про картки і рахунки! Банки не запитують термін дії платіжної картки, CVC-код (три цифри на звороті картки), ПІН-код, код підтвердження платежів та іншу подібну інформацію.

Будьте обережні!

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept