Your city:
Online banking for business
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Web-консультації міжнародних експертів  на платформі OnFrontiers

Individuals
Business
18.11.2021
Web-консультації міжнародних експертів  на платформі OnFrontiers - photo - mtb.ua

Міністерство цифрової трансформації України спільно з ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка Україні» надають малим і середнім підприємствам (МСП) додаткові можливості посилювати свій бізнес та виходити на нові ринки, пропонуючи їм доступ до спеціалізованих консультаційних сесій з міжнародними бізнес-експертами на глобальному маркетплейсі OnFrontiers.

Платформа OnFrontiers дозволяє швидко зв’язатися з експертами з різних куточків світу, різних індустрій та бізнес-ніш завдяки вебконсультаціям. Клієнтами платформи OnFrontiers є провідні компанії зі списку Fortune 500, а також визнані світові бренди: Bose, Deloitte, OPIC, Rockefeller Foundation, DHL, The World Bank та інші. Українські підприємці зможуть безкоштовно залучати міжнародних консультантів до вирішення бізнес-проблем з питань електронної комерції, розвитку експорту, цифрової трансформації та багатьох інших тем, а також стратегічних чи вузьких нішевих завдань свого бізнесу.

Протягом минулого місяця 10 українських компаній вже отримали консультаційну підтримку від експертів платформи з різних питань щодо розширення та розвитку діяльності компанії як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Наразі ж українські підприємці мають можливість отримати безкоштовні консультації від провідних міжнародних експертів в рамках другої хвилі набору.

В рамках другої хвилі набору консультації зможуть отримати лише 10 компаній. Дедлайн подачі заявок: 24 листопада 2021 року.

Для участі у консультаціях OnFrontiers компанія має відповідати наступним критеріям:

  • в ініціативі можуть взяти участь українські підприємства будь-якої форми власності (ФОП та юридичні особи) з будь-якого регіону України, які офіційно зареєстровані та є суб’єктами мікро-, малого і середнього підприємництва відповідно до Господарського кодексу України, провадять свою діяльність на території України, а також можуть вести діяльність в інших країнах;
  • щонайменше 51% акцій компанії належить громадянам України (відповідно до Статуту);
  • підприємство не розміщене та не веде свою діяльність на тимчасово окупованих територіях України та АРК Крим;
  • підприємство не веде діяльність у Російській Федерації та не входить до санкційних списків;
  • підприємство не працює у сфері виробництва, торгівлі зброєю, тютюном та алкогольними виробами;
  • підприємство не перебуває у процесі припинення або банкрутства;
  • підприємство має власний вебсайт, або сторінки у соціальних мережах;
  • підприємство не займається професійним консультуванням інших підприємців та не надає такі послуги на регулярній основі.

Детальна інформація про платформу, а також умови участі та реєстрація доступна на порталі Дія.Бізнес 

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept