Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Золоті злитки вагою 50 і 100 грамів набагато цікавіші  українцям, ніж злитки інших номіналів

Individuals
18.03.2021
Золоті злитки вагою 50 і 100 грамів набагато цікавіші  українцям, ніж злитки інших номіналів - photo - mtb.ua

Минулого року МТБ БАНК розпочав активну роботу з реалізації золота та срібла від топових світових  виробників, афінажних швейцарських компаній – ARGOR-HERAEUS SA, CREDITSUISSE та Valcambi. За рік банк реалізував майже 25 кілограмів золота. І половина з них – оптові злитки вагою 50 і 100 грамів. 

За даними одного з найбільших у світі продавця зливків дорогоцінних металів Kitco Metals Inc, у 2020 році ціна золота,  навіть попри значні коливання, зросла на 15%: від 1350 гривень/грам (1500 доларів США/за унцію) на початку року до 1890 гривень/грам (2100 доларів США/за унцію) у липні-серпні. Проте, уже в березні 2021 року ціна на жовтий метал знизилася до 1560 гривень/грам (1730 доларів США/за унцію).

До речі, за десятиліття подорожчання ціни золота зафіксовано на рівні 50%.

Отже, можна не лише заощаджувати, а й заробляти на курсі банківських металів за умови різких коливань ціни на світовому ринку. МТБ БАНК також здійснює зворотній відкуп злитків банківських металів за діючим курсом у день операції, у відділеннях, де працює експерт.

  • МТБ БАНК поставив перед собою амбітну мету – стати однією з найкращих фінансових організацій у справі реалізації банківських металів на валютному ринку України, – підкреслив Голова Правління ПАТ «МТБ БАНК» Юрій Кралов. - Окрім золота, у грудні минулого року ми розпочали продаж сертифікованого банківського срібла. Наші клієнти відтоді стали активно купувати срібло, це теж дуже зручний і вигідний спосіб заощадження.

Юрій Кралов зауважив, що попит у світі на срібло лише зростає:

  •  Раджу звернути увагу на цей ефективний інвестиційний інструмент, а ми, зі свого боку, пропонуємо ще й надійне зберігання злитків у банківських скриньках у наших відділеннях. 

Голова Правління ПАТ «МТБ БАНК» Юрій Кралов також анонсував розширення продажів банківських металів. 

  • Незабаром ми розпочнемо реалізацію злитків з платини та паладію, золотих і срібних монет зарубіжних монетних дворів, – відзначив Юрій Кралов.
Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept