Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Дмитро Ткаченко: «МТБ БАНК - це завжди гнучкий підхід до потреб клієнтів і сучасні digital-рішення»

Приватним особам
Бізнесу
21.05.2021
Дмитро Ткаченко: «МТБ БАНК - це завжди гнучкий підхід до потреб клієнтів і сучасні digital-рішення» - фото - mtb.ua

Учасники форуму «Економічна турбулентність світуризики та можливості в 2021 році», в якому взяв участь представник МТБ БАНКу Дмитро Ткаченко, мали унікальну нагоду в живому діалозі між владою та бізнесом обговорити актуальні питання адаптації бізнес-процесів під час пандемії та нові можливості розвитку бізнесу в епоху digital-змін.

Відкриваючи форум «Економічна турбулентність світу – ризики та можливості в 2021 році», його засновник і багаторічний організатор Володимир Глащенко зазначив, що створювати додану вартість і впевнено конкурувати на глобальній карті світу вкрай нелегко. Для того, аби працювати ефективно, потрібні знання та міжнародні інвестиції.

Дмитро Ткаченко: «МТБ БАНК - це завжди гнучкий підхід до потреб клієнтів і сучасні digital-рішення» - фото 2 - mtb.ua

Цю тезу підтвердив Ремі Дюфло, заступник голови Представництва Європейського Союзу в Україні. Є декілька  міжнародних програм, які особливо корисні  для українського бізнесу -  EU4Business, COSME,  Erasmus for Young Entrepreneurs та інші.

Банки та фінансовий сектор, зазначив голова центрального відділення ПАТ «МТБ БАНК» у Львові Дмитро Ткаченко,  сьогодні швидко змінюються, МТБ БАНК -  не виняток.

  • Організаторам форуму вдалося згуртувати людей, які люблять Україну та думають про майбутнє бізнесу в регіоні, - підкреслив Дмитро Ткаченко. - Участь представників банку в провідному регіональному форумі дала змогу безпосередньо донести діловій спільноті регіону ті нові можливості для бізнесу, що створює МТБ БАНК, активно впроваджуючи сучасні цифрові технології обслуговування клієнтів і перспективні digital-рішення в сфері цифрових грошей та міжнародної торгівлі.

Дмитро Ткаченко: «МТБ БАНК - це завжди гнучкий підхід до потреб клієнтів і сучасні digital-рішення» - фото 3 - mtb.uaОлена Волошина з Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC) окреслила головні напрямки міжнародної підтримки, серед них – масштабні екологічні ініціативи та можливість впровадження передових технологій у галузі сільського господарства.

Учасники форуму акцентували увагу на тому, що в умовах пандемії та пов’язаного з нею стрімкого розвитку цифрових, дистанційних технологій, слабкою позицією є  конкурування лише товаром.

- Потрібно конкурувати рішеннями та пакетними пропозиціями, – наголосила Тетяна Міськова, директорка Офісу просування експорту України.

Дмитро Ткаченко розповів про ГК «Галвапно» - виробника вапна з Івано-Франківської області, який цьогоріч став клієнтом МТБ БАНКу й одразу отримав кредитний ліміт на будівництво комплексу з випалу вапна за високими європейськими стандартами:

У цьому проекті взяли участь міжнародні компанії з Греції та Італії, а головне – його підтримав Офіс із залучення та підтримки інвестицій. Це – унікальний шанс для українських компаній отримати надійного державного партнера в реалізації впровадження нових сучасних технологій виробництва та спрощення доступу на ринки капіталу.

Дмитро Ткаченко: «МТБ БАНК - це завжди гнучкий підхід до потреб клієнтів і сучасні digital-рішення» - фото 4 - mtb.ua

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти