Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

До уваги клієнтів!

Приватним особам
28.02.2023
До уваги клієнтів! - фото - mtb.ua

Інформуємо Вас про затвердження рішенням Правління Банку ПУБЛІЧНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ ПАТ «МТБ БАНК» на укладання договору про комплексне банківське обслуговування фізичних осіб та вважати датою набуття чинності:
з 28.02.2023р. в частині приєднання нових Клієнтів та/або укладення нових договорів;

з 29.03.2023р. для Клієнтів, які до 28.02.2023 приєдналися до будь-якої з наступних Публічних пропозицій Банку та продовжують користуватися послугами Банку:

  • Публічної пропозиції ПАТ «МТБ БАНК» на укладення договору про надання послуги з переказу коштів;
  • Публічної пропозиції ПАТ «МТБ БАНК» на укладення договору про надання послуги з переказу коштів (за номером картки, за реквізитами рахунку (IBAN);
  • Публічної пропозиції ПАТ «МТБ БАНК» на укладання договору банківського рахунку та надання послуг дистанційного банківського обслуговування;
  • Публічної пропозиції ПАТ «МТБ БАНК» на укладання договору про видачу та обслуговування особистої платіжної картки, надання санкціонованого овердрафту та послуг дистанційного банківського обслуговування.

Ознайомитися з редакцією ПУБЛІЧНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ ПАТ «МТБ БАНК» на укладання договору про комплексне банківське обслуговування фізичних осіб Ви можете на сайті Банку за посиланням:
https://www.mtb.ua/public-offer-mtb

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти