Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Global Money Week-2023: У Тернополі фахівці МТБ Банку провели тренінг для учнів Економічної школи «Ерудіт»

Приватним особам
24.03.2023
Global Money Week-2023: У Тернополі фахівці МТБ Банку провели тренінг для учнів Економічної школи «Ерудіт» - фото - mtb.ua

Global Money Week-2023: У Тернополі фахівці МТБ Банку провели тренінг для учнів Економічної школи «Ерудіт» - фото 2 - mtb.uaGlobal Money Week-2023: У Тернополі фахівці МТБ Банку провели тренінг для учнів Економічної школи «Ерудіт» - фото 3 - mtb.ua

Марафон МТБ Банку з фінансової грамотності Global Money Week -23 триває!

Начальник тернопільського відділення МТБ Банку Олександр Заблоцький – завзята людина, тому підійшов до участі в Global Money Week з усією серйозністю. Але… творчий підхід переміг, тому для учнів економічної школи «Ерудіт» було влаштовано справжнє свято з  фінансової  тематики – веселий та смачний тренінг з оволодіння необхідними для дорослого життя скіллами.

Що таке банківська картка?

Які потреби вона задовольняє?

Як правильно поводитися  з нею?

Як не потрапити на гачок шахраям?

Відтепер учні тернопільскої школи «Ерудіт» знають відповіді на ці питання та навіть обіцяли поділитися новими знаннями зі своїми батьками!

#ГраНавчанняДобробут,  #GMWUkraine2023,  #PlanYourMoney,  #PlantYourFuture,  #GMW2023

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти