Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

 Global Money Week – 23: Одеса і Полтава додають драйву!

Приватним особам
30.03.2023
 Global Money Week – 23: Одеса і Полтава додають драйву! - фото - mtb.ua

Ми ще ніколи не бачили стільки щасливих дитячих облич в наших відділеннях та в учбових закладах – це все завдяки Global Money Week - 23!

В Полтаві заступник керуючого центральним відділенням МТБ Банку Артем Шапка пішов у гості до учнів навчально-виховного комплексу ім. О.Данько, а в Одесі начальниця відділення №25 Наталія Білак, головний менеджер з продажів роздрібного бізнесу Марина Кушнір та заступник керуючого з роздрібного бізнесу Олена Вальчук влаштували одразу кілька днів відкритих дверей для школярів, та завітали до студентів морехідного училища, з яким банк товаришує вже майже три десятки років.

Результат – всі в захваті. Спілкування зі школярами та студентами несподівано перетворилося на яскравий вибух емоцій, потужну хвилю інтересу і безліч питань.

Фінансова справа, як виявилося, не така вже й нудна!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти