Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Global Money Week: МТБ Банк візьме активну участь у Всесвітньому тижні грошей

Приватним особам
20.03.2023
Global Money Week: МТБ Банк візьме активну участь у Всесвітньому тижні грошей - фото - mtb.ua

Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) — щорічна міжнародна освітня кампанія, метою якої є розвиток фінансової свідомості дітей та молоді, формування необхідних знань, умінь, поведінки та ставлення, необхідних для прийняття розумних та зважених фінансових рішень, що дасть змогу досягти фінансового добробуту та стійкості. Національний банк України - член OECD/INFE та офіційний координатор кампанії в Україні.

 До Всесвітнього тижня грошей МТБ Банк підготував майже два десятки заходів для школярів і студентів, щоб розповісти їм про важливість думати про своє майбутнє під час прийняття фінансових рішень. Топ-менеджери банку проведуть лекції, телемарафон та дні відкритих дверей у відділеннях банку по всій країні. Акцент зроблено на формуванні довгострокового мислення та відповідної фінансової поведінки, особливо в умовах цифровізації фінансів.

Слідкуйте за нашими новинами та анонсами. Заходи пройдуть в Києві, Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Полтаві, Черкасах, Кропивницькому, Дніпрі, Миколаїві, Одесі та Чорноморську.

#ГраНавчанняДобробут,  #GMWUkraine2023,  #PlanYourMoney,  #PlantYourFuture,  #GMW2023 #Finprosto

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти