Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Ілля Климович: Впровадження ЕДО – можливість для банків працювати дистанційно в легальному полі

Приватним особам
14.12.2022
Ілля Климович: Впровадження ЕДО – можливість для банків працювати дистанційно в легальному полі - фото - mtb.ua

 

Заступник голови правління МТБ Банку Ілля Климович взяв участь в якості спікера у Круглому столі  «Майбутнє електронного документообігу». Захід було проведено Незалежною асоціацією банків України.

В обговоренні проблематики та практичних аспектів запровадження електронного документообігу в банках і компаніях взяли участь Олена Коробова , Голова Ради НАБУ, Олександр Вернигора, CEO компанії Intecracy Deals, голова Комітету з IT СУП та Таїсія Макарчук,  директорка IT-компанії LTD Magic Solutions. Загалом в обговоренні взяли участь 147 фахівців.  

Чи готовий ринок перейти на електронний документообіг? Як діє законодавче врегулювання питання використання електронних документів?  Які є податкові нюанси їх використання, судова практика?  Навколо цих та інших чутливих питань й точилася дискусія учасників Круглого столу. Були сформульовани виклики та сформовані практичні рекомендації налагодження безпечної роботи тощо.

"Дуже цікава подія, так як ми будемо обговорювати з банківською спільнотою проблематику впровадження ЕДО, - зазначив Ілля Климович. -  Один з ініціаторів круглого стола є Керівник Комітету ІТК СУП Олександр Вернигора, який є одним з амбасадорів впровадження ЕДО та paperless у бізнес середовищі, а також разом з МТБ Банком впроваджує унікальний кабінет МТБ-Office для клієнтів банку. Цей кабінет надає можливість працювати без відвідування відділень, та надавати послуги в легальному полі і  нівелювати операційні та юридичні ризики підписання документів між клієнтами та банком".

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти