Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

КешВаш: був наш - стане ваш!

Приватним особам
21.10.2021
КешВаш: був наш - стане ваш! - фото - mtb.ua

Оплатити освіту дитини, зробити ремонт в квартирі, відправитися відпочивати на острови або замовити авто з Європи? Обирайте прямо зараз – рішення за 60 хвилин буде втілено в життя з КешВаш!

КешВаш – це кредит до 300 000 гривень без застави чи поруки, за доступною відсотковою ставкою для фізичних осіб та ФОП.  

Кредит КешВаш - це можливість витрачати гроші на власний розсуд. На відміну від цільового кредиту, який можна отримати на придбання конкретного товару або послуги, нецільова позика дозволяє вільно розпоряджатися грошима і оплачувати ними різні великі покупки.

Для клієнтів, які отримують заробітну плату на рахунок, відкритий в ПАТ «МТБ БАНК», надається послуга договірного списання з зарплатного рахунку на транзитний рахунок для погашення кредиту в сумі щомісячного платежу за кредитом і відсотками - для цього досить завантажити мобільний додаток банку МТВ360.

Деталі  та швидке замовлення КешВаш

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти