Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

КОМФОРТНИЙ БАНК ДЛЯ МОРЯКІВ

Приватним особам
Бізнесу
26.10.2018
КОМФОРТНИЙ БАНК ДЛЯ МОРЯКІВ - фото - mtb.ua

Знаменитий Морський коледж технічного флоту ОНМА, якому 24 жовтня виповнилося 74 роки, в особі керівників коледжу начальника МКТФ НУ «ОМА», професора Анатолія Опаріна і начальника з працевлаштування моряків Олега Кравченко прийшли привітати співробітниці МТБ БАНКу Наталія Соколова, Наталія Дзюба і Світлана Фарцова.

Для студентів-моряків МТБ БАНК підготував багато цікавих і вигідних пропозицій - зі спеціальних презентаційних матеріалів курсанти дізналися про кредит без забезпечення і поручительства «Перший рейс» і про переваги оформлення в нашому банку зарплатної картки класу Gold.  Працівники банку розповіли майбутнім мореплавцям про акційні пропозиції до дня народження банку - свого 25-річного ювілею.  Співробітники МТБ БАНКу також запросили студентів відвідати відділення для уточнення детальних умов з усіх потрібних продуктів (як з обслуговування, так і по тарифам і акційними пропозиціями).  МТБ БАНК вірний своїм традиціям - співпраця з нашим банком, як і завжди, буде сприяти розвитку і процвітанню коледжу.

КОМФОРТНИЙ БАНК ДЛЯ МОРЯКІВ - фото 2 - mtb.uaКОМФОРТНИЙ БАНК ДЛЯ МОРЯКІВ - фото 3 - mtb.uaКОМФОРТНИЙ БАНК ДЛЯ МОРЯКІВ - фото 4 - mtb.ua

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти