Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

КРАЩІ ПРОДУКТИ МТБ БАНКу - УЧАСНИКАМ AgroExpo 2018

Приватним особам
Бізнесу
27.09.2018
КРАЩІ ПРОДУКТИ МТБ БАНКу - УЧАСНИКАМ AgroExpo 2018 - фото - mtb.ua

AgroExpo 2018 - це наймасштабніша в Україні міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки і технологій, яка проходить в Кропивницькому.  Цього року в ній беруть участь шістсот профільних вітчизняних та зарубіжних компаній.

 У стенду МТБ БАНКу учасників виставки особливо зацікавили такі продукти, як кредитна програма «Швидкий овердрафт» (до 300 тисяч грн.), Факторингові послуги, можливість за тиждень отримати кредит Agro New - до 5 млн грн, бізнес-кредити на обладнання та автотранспорт,  експортне фінансування, акредитиви та банківські гарантії, в тому числі митні та операції на валютному ринку.  Тут же співробітники банку оперативно надають професійну консультацію з усіх фінансових питань, які виникають у аграріїв під час їх діяльності. 

КРАЩІ ПРОДУКТИ МТБ БАНКу - УЧАСНИКАМ AgroExpo 2018 - фото 2 - mtb.ua

КРАЩІ ПРОДУКТИ МТБ БАНКу - УЧАСНИКАМ AgroExpo 2018 - фото 3 - mtb.uaКРАЩІ ПРОДУКТИ МТБ БАНКу - УЧАСНИКАМ AgroExpo 2018 - фото 4 - mtb.ua

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти