Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК - аграріям

Приватним особам
Бізнесу
01.02.2019
МТБ БАНК - аграріям - фото - mtb.ua

Керуюча ЦО МТБ БАНКу в Кропивницькому Ангеліна Гончарова і начальник відділу корпоративного бізнесу Юрій Вісяніков розповіли учасникам семінару про можливості кредитування в МТБ БАНКу, які дозволяють взяти позику AGRO NEW до 5 мільйонів гривень в найкоротші терміни.

Зацікавили учасників семінару й такі продукти, як фінансування поповнення оборотних коштів під час посівної та збору врожаю, а також привабливі інвестиційні кредити для підвищення технічного рівня виробництва.

Форум був організований за підтримки департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА, компанії ДАБЛ-ДЕККЕР (ТМ "GRASSLAND") і пройшов в Кропивницькому 30 січня 2019 року за участі директора ТОВ "БіоАктив" доктора Філіпа Бертьє (Німеччина) і власників ТОВ "Простафід" Кейс ван  дер Вела (Нідерланди) і Марселя Лютікайса (Нідерланди).

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти