Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ Банк – БАНК РОКУ 2022!

Приватним особам
01.11.2022
МТБ Банк – БАНК РОКУ 2022! - фото - mtb.ua

МТБ Банк вже четвертий рік приймає участь у Всеукраїнському конкурсі «БАНК РОКУ», що проводить Міжнародний фінансовий клуб «Банкир». Минулоріч банк одержав перемогу у номінації  «За взаємну підтримку, відкритість і чесність у відносинах з клієнтами». Цьогоріч – перемога у Спеціальній номінації «Digital-step в умовах воєнного часу».

Це стало можливим завдяки блискучій  роботі міцної команди з цифрової трансформації банку.

Наш мобільний застосунок МТВ360 тепер у App Store та PlayMarket, ми запровадили  комплекс клієнтського  кабінету МТB Office для бізнесу, новий крок – застосування хмарних технологій для безперервної роботи банку в будь-яких умовах. 

«Діджиталізація – це процес, який переривати не можна. Зупинився – відкотився назад. Завжди потрібно бути готовим до того, що за будь-яких обставин цифрова трансформація є пріоритетним напрямком. Програмне забезпечення треба безперервно оновлювати, цифровий світ та цифровий досвід клієнта розвивається постійно та стрімко, отже нам потрібно відповідати сучасним технологічним викликам і новим потребам клієнтів, - говорить заступник голови правління Ілля Климович. -   Найближчим часом ми побачимо відділення банків у віртуальних всесвітах з штучним інтелектом, тобто не «цифрові відділення без людей», а віртуальні відділення в віртуальному всесвіті з віртуальним персоналом».

Топ-менеджмент банку артикулює дуже амбітні цілі, і час постійно доводить, що кропітка та наполеглива праця перетворює будь-які цілі на реальність.

У своєму акаунті в Facebook Ілля Климович додав: : «Для мене найголовніше, що команда вже не потребує «Керівника», з’явилися внутрішні лідери, які рухають різноманітні проекти в напрямках fintech, processing, paperless, cripto та інше.  Дякуємо за нагороду International Financial Club "Bankir"!».

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти