Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК кредитує бізнес

Бізнесу
08.05.2020
МТБ БАНК кредитує бізнес - фото - mtb.ua

МТБ БАНК виступив фінансовим партнером в угоді з придбання партії зерновозів групою компаній G.R. Agro, що дозволило закупити до автопарку компанії тягачі Renault серії Т, а також напівпричепи Zaslaw місткістю 50 м3 і напівпричепи Bodex місткістю 55 м3.

Завдяки фінансуванню, отриманому від МТБ БАНКу, G.R. Agro зможе збільшити обсяг послуг, які надаються компанією фермерам України, що особливо важливо саме зараз, коли епідемія COVID-19 завдала відчутних втрат економіці в цілому та сільському господарству зокрема. Кредитування таких проектів свідчить про те, що фінансисти у повній мірі усвідомлюють відповідальність фінансових інститутів за економічну ситуацію в країні та необхідність підтримки вітчизняного бізнесу. МТБ БАНК і надалі планує брати участь у фінансуванні подібних проектів, з метою підтримки компаній, діяльність яких спрямована на розвиток аграрного сектора України.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти