Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ Банк на Visa Payments Forum CEMEA, 2023!

Приватним особам
05.06.2023
МТБ Банк на Visa Payments Forum CEMEA, 2023! - фото - mtb.ua

Заступник голови правління Ілля Климович взяв участь у найбільшій  на сьогодні події, яку Visa провела у Амстердамі.  Вперше Visa Payments Forum об’єднав понад 600 учасників з майже 90 ринків Центральної та Східної Європи, Близького Сходу та Африки (CEMEA), які представляють фінансові установи, продавців, фінтех-компаній та експертів галузі.

Топ-менеджери  Visa розповіли про розширення цифрової комерції, прогрес у платіжних з’єднаннях, інновації в переміщенні грошей та багато іншого:

- Як фінансові установи можуть використовувати нові передові рішення та можливості цифрового залучення, щоб залучати, утримувати та обслуговувати клієнтів?

- Які виграшні підходи до розкриття повного потенціалу платіжного портфеля, підвищення ефективності та прибутковості?

- Як торговці та еквайери можуть ще більше прискорити визнання, збільшити доходи торговців і стимулювати ефективне ко-брендове партнерство?

- Як інновації в індустрії платежів B2B можуть підштовхнути нову хвилю невикористаної цифрової трансформації?

- Наскільки передові технології, послуги та рішення є основою забезпечення безпроблемних, зручних і безпечних платежів?

«Перш за все, на форумі я знайшов нові інструменти безпеки та аналізу операцій, які ми будемо впроваджувати в свою методологію карткових розрахунків, - зазначив Ілля Климович. - Також мав нагоду поспілкуватися з банкірами з різних країн, які висловили слова підтримки України у війні,  висловили шанування нашим воїнам та побажали перемоги!»

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти