Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК відтепер підтримує сервіс GarminPay

Приватним особам
07.08.2019
МТБ БАНК відтепер підтримує сервіс GarminPay - фото - mtb.ua

Технології безконтактних платежів завойовують все більшу популярність, адже для клієнтів банків украй важливо витрачати менше часу на платіжні операції. Безконтактні платіжні картки і можливість розраховуватися в магазині або транспорті за допомогою смартфона - це ще не всі інновації, доступні вже сьогодні. Що може бути зручнішим за годинник для цієї мети? Особливо для людей, які ведуть активний спосіб життя. Не потрібно на тренування або пробіжку брати з собою гаманець з картками та смартфон. Достатньо годинника, аби купити води або оплатити абонемент.

Лише рік тому сервіс Garmin Pay почав підтримуватися українськими фінансовими установами, а нині став доступний і для клієнтів МТБ БАНКу, власників карток VISA . Garmin Pay дозволяє «прив'язати» банківські картки до наручних годинників Garmin і розраховуватися за покупки або за послуги одним дотиком, використовуючи технології безконтактних платежів NFC. Це не лише швидкий та зручний, але і безпечний спосіб оплати.   Для здійснення такої операції необхідно активувати меню гаманця на годиннику і ввести пароль, який був заданий при створенні гаманця в додатку Garmin Connect Mobile. Після цього достатньо прикласти годинник до терміналу на касі.   До речі, після успішного введення пароля  платежі без повторної авторизації будуть здійснюватися протягом 24 годин, поки ви носите годинник. Але якщо ви знімете годинник із зап'ястя або вимкнете пульсометр, необхідно буде знову ввести пароль перед проведенням платежу. До гаманця Garmin Pay можна додати кілька карт МТБ БАНКу і користуватися всіма бонусами, як і при розрахунках платіжними картками.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти