Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК оптимізує мережу відділень

Приватним особам
03.12.2021
МТБ БАНК оптимізує мережу відділень - фото - mtb.ua


МТБ БАНК за останній рік здійснив діджитал-трансформацію надання своїх послуг і підвищив рівень обслуговування в своїх відділеннях. Відтепер клієнти банку можуть отримувати послуги завдяки за стосунку Дія, без надання паперових документів. Мобільний додаток МТВ360 дозволяє здійснювати багато найпоширеніших операцій. Тому банк оптимізує мережу своїх відділень з метою підвищення ефективності і комфорту обслуговування своїх клієнтів.
Нагадуємо, що з 25 грудня 2021 року Доброславське відділення №14 (вул.. Першотравнева,56а) зачиняється, всіх клієнтів чекаємо з 27 грудня за адресою Одеса, вул. Кримська,74 у відділенні №15. Також повідомляємо про переведення з 1 січня 2022 року клієнтів одеського відділення №12, що на площі Катерининськії , 7а, до одеського відділення №30 за адресою Дерибасівьска, 10. Касові операції для фізосіб, а також обслуговування депозитних сейфів залишається без змін, за адресою: площа Катерининська, 7а.
Відповіді на всі питання за телефоном 0 800 500 255

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти