Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ Банк отримав Відзнаку Стійкості (Resilience Award) від Mastercard

Приватним особам
27.12.2022
МТБ Банк отримав Відзнаку Стійкості (Resilience Award) від Mastercard - фото - mtb.ua

Міжнародна платіжна система Mastercard кожного року відзначає своїх надійних партнерів. Цьогоріч МТБ Банк отримав Відзнаку Стійкості (Resilience Award).
У вітальному листі йдеться наступне: «2022 рік став справжнім викликом для України, фінансового сектору та кожного з нас. Однак, незважаючи на усі складнощі, кожного дня пліч-о-пліч ми стійко тримаємо спільний фронт. Ми безмежно дякуємо вам за вашу незламність. За рішучість працювати попри все. За відповідальність та готовність підтримувати інших. Про це – цьогорічна Відзнака Стійкості (Resilience Award), яку ми маємо честь вам вручити. Мати таких надійних партнерів і разом працювати на благо України – БЕЗЦІННО».

Цього року замість традиційних новорічних подарунків вирішено було зробити благодійний внесок в українську стійкість – від імені Mastercard та партнерів. 1 000 000 грн піде на підтримку Superhumans – сучасного центру протезування та реконструктивної хірургії для українців, які постраждали внаслідок війни.

Ми всі віримо у краще та щасливе майбутнє України.
Давайте й надалі невпинно наближати його разом!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти