Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК - партнер кампанії із захисту прав споживачів фінпослуг

Приватним особам
Бізнесу
04.03.2021
МТБ БАНК - партнер кампанії із захисту прав споживачів фінпослуг - фото - mtb.ua

Мета кампанії «Знай свої права» – покращити обізнаність громадян про права та обов’язки під час користування фінансовими послугами.

У межах інформаційної кампанії МТБ БАНК спільно з партнерами та Національним банком розповідатиме українцям, які вони мають права як споживачі фінпослуг та куди звертатися у випадку їх порушення.

«Є чимало причин, чому українці з пересторогою користуються фінансовими послугами або не користуються ними взагалі. Це і пережиті кризи, і негативний споживацький досвід, і недостатня обізнаність про переваги користування фінансовими продуктами. Національний банк сьогодні має подвійну мету. Перша – встановити додаткові вимоги до фінустанов, які забезпечать їх прозорість щодо вартості послуг та добросовісну поведінку стосовно  споживачів. Друга – сприяти ліпшій фінансовій обізнаності самих українців. Це обов’язкові складові для підвищення захищеності споживачів фінпослуг, а також для більшої залученості громадян до фінансової системи та активнішого користування послугами», – наголосив заступник Голови Національного банку Олексій Шабан.

МТБ БАНК з радістю приєднався до цієї ініціативи та буде розміщати освітні матеріали на своїх інтернет-ресурсах.

«Шлях до cashless – єкономіки виявився не таким довгим, як вважалося. Сьогодні більшість наших клієнтів не тільки користуються переважно безготівковими розрахунками, а й активно опановують дистанційні послуги. Останні новації НБУ, кроки щодо лібералізації, можливість взаємодіяти з банком в режимі online роблять фінансовий світ прозорим та чесним, тому обізнані користувачі банківських послуг – це умова розвитку фінансової системи України та підвищення рівня довіри до неї. Ми вітаємо ініціативу регулятора та з задоволенням приймаємо участь у кампанії «Знай свої права». В цивілізованому світі є правило: «В мене є права, але я також знаю, що і у вас є права». Тому ми щиро зацікавлені в підвищенні рівня фінансової грамотності наших клієнтів», - підкреслив Голова Правління ПАТ «МТБ БАНК» Юрій Кралов.

Кампанія проходитиме в березні-травні 2021 року в усіх регіонах України. Національний банк у межах кампанії також запускає спеціальний лендинг «Знай свої права».

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти