Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК  -  переможець  XIII  Всеукраїнського  конкурсу «БАНК РОКУ – 2021»

Приватним особам
12.11.2021
МТБ БАНК  -  переможець  XIII  Всеукраїнського  конкурсу «БАНК РОКУ – 2021» - фото - mtb.ua

МТБ БАНК став переможцем у Всеукраїнському конкурсі «БАНК РОКУ», який проводить Міжнародний Фінансовий Клуб «БАНКИРЪ».

Нагорода у номінації «За взаємну підтримку, відкритість і чесність у відносинах з клієнтами» – приємна і відповідальна водночас. За останній рік банк зробив великий крок у діджиталізації своїх  послуг, вивів на ринок новий мобільний додаток МТВ360, інтегрував свої процеси із застосунком Дія та дозволив клієнтам взаємодіяти з банком дистанційно та безпечно.

« Ми робимо все, щоб клієнти отримували найкращий сервіс найсучаснішого рівня, - підкреслив заступник голови правління Ілля Климович, отримуючи нагороду. -   І в наступному році ми будемо раді відповідати такому високому званню як в частині сервісу, так і в частині клієнтського досвіду».  

Міжнародний Фінансовий Клуб «БАНКИРЪ», експерти, члени клубу в Партнерстві та за підтримкою офісу Президента України, Незалежної  асоціації банків України (НАБУ), Асоціації Українських банків (АУБ), Асоціації Страховий бізнес (АСБ), Університету банківської справи, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Ліги Страхових Організацій України, а також Української асоціації фінтех та інноваційних компаній, Української Асоціації Платіжних Систем (УАПС) підкреслюють,  що претенденти на перемогу оцінювалися виключно на принципах відкритості, прозорості, надійності, ділової репутації та професіоналізму. Ці основні якісні критерії стали базисом для визначення переможців конкурсу.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти