Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК прийняв участь в Banking&Compliance 2021 A2B Forum в статусі еспонента форуму.  

Приватним особам
09.08.2021
МТБ БАНК прийняв участь в Banking&Compliance 2021 A2B Forum в статусі еспонента форуму.   - фото - mtb.ua
МТБ БАНК прийняв участь в Banking&Compliance 2021 A2B Forum в статусі еспонента форуму.   - фото 2 - mtb.ua МТБ БАНК прийняв участь в Banking&Compliance 2021 A2B Forum в статусі еспонента форуму.   - фото 3 - mtb.ua

Ілля Климович, заступник голови правління ПАТ «МТБ БАНК»:

-           Разом з Олегом Соколовим, керуючим центральним відділенням банку у Києві, прийняли участь у форумі Banking&Compliance 2021 A2B Forum. Новим досвідом для нас стало знайомство з професійними думками про банківську справу від досвідчених юристів країни. Це був новий погляд на звичайні та добре знайомі процедури банкінгу. МТБ БАНК виступив спонсором форуму. Ми вдячні  організаторам за запрошення та сподіваємося на тісну дружбу надалі.

Обмін практичними кейсами та експертним досвідом  в епоху FinTech і поширення практики сompliance надав відповіді на низку питань і механізми їх вирішення. Банки стають відкритими і це повинно допомогти людям розвивати свій бізнес, головне – поява ідей, що можуть поєднати прогрес у фінансовій сфері з потребами клієнтів. І форум Banking&Compliance 2021 A2B Forum  в цьому сенсі став ефективним майданчиком.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти