Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК ВЗЯВ УЧАСТЬ У СЛОБОЖАНСЬКОМУ ЯРМАРКУ

Приватним особам
Бізнесу
01.10.2018
МТБ БАНК ВЗЯВ УЧАСТЬ У СЛОБОЖАНСЬКОМУ  ЯРМАРКУ - фото - mtb.ua

15-й рік поспіль в Харкові проходить Великий Слобожанський ярмарок.  Майже три тисячі товарів від 700 підприємств з усіх районів Харківщини та інших областей були представлені за цінами нижче ринкових.  Також на ярмарку працювали різні розважальні локації і яскраві виставкові павільйони кожного з районів Харківської області.

Був тут і стенд МТБ БАНКу, співробітники якого знайомили відвідувачів ярмарку з банківськими продуктами і давали поради, як грамотно, вигідно і просто за допомогою фінансових інструментів, розроблених фахівцями банку, підвищити добробут своєї сім'ї або прискорити розвиток свого бізнесу.

МТБ БАНК ВЗЯВ УЧАСТЬ У СЛОБОЖАНСЬКОМУ  ЯРМАРКУ - фото 2 - mtb.uaМТБ БАНК ВЗЯВ УЧАСТЬ У СЛОБОЖАНСЬКОМУ  ЯРМАРКУ - фото 3 - mtb.uaМТБ БАНК ВЗЯВ УЧАСТЬ У СЛОБОЖАНСЬКОМУ  ЯРМАРКУ - фото 4 - mtb.ua

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти