Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ Банк розпочав Global Money Week  із телемарафону у ЗУНУ в Тернополі

Приватним особам
22.03.2023
МТБ Банк розпочав Global Money Week  із телемарафону у ЗУНУ в Тернополі - фото - mtb.ua

 

МТБ Банк приєднався до Global Money Week  (Всесвітній тиждень грошей) та розпочав освітницьку кампанію з фінансової грамотності у Західноукраїнському національному університеті.

Тема телемарафону - «Фінансова грамотність і фінансовий патріотизм: національний та міжнародний контексти».

Заступник голови правління МТБ Банку Ілля Климович розповів учасникам марафону про те, що таке фахове відношення до грошей, як правильно керувати коштами та яку роль у фінансової поведінці відіграє так зване фінансове мислення.  Також акцент було зроблено на фінансовому патріотизмі, який в умовах війни показав реальні економічні результати.

Близько 100 учасників, серед яких студенти і викладачі ЗУНУ, Галицького фахового коледжу ім. В’ячеслава Чорновола, представники банківських установ та іноземні гості, мали змогу зробити власні висновки щодо досягнення фінансових цілей завдяки стратегічному фінансовому плануванню.

#ГраНавчанняДобробут,  #GMWUkraine2023,  #PlanYourMoney,  #PlantYourFuture,  #GMW2023

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти